De Flow Foundation is in 2015 opgericht door René Brouwer en Richard Bruggeman. Samen met Joni Groenendijk en Gerda Lodder vormen zij het bestuur.

De doelstelling van de Flow Foundation is opkomen voor het minderbedeelde kind in de Kop van Noord-Holland. De stichting richt zich hierbij op kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Door het geven van een cadeau, het organiseren en verzorgen van uitjes of het organiseren van acties wil de stichting kinderen een positief gevoel geven en bijdragen aan een positief zelfbeeld.
 
Het kan bijvoorbeeld gaan om een paar voetbalschoenen en een nieuwe voetbal voor een kind dat graag voetbalt of een cadeau voor een jarig kind of een dagje / weekendje weg met begeleiding en/of ouders voor een kind of groepje kinderen dat al heel lang niet op vakantie is geweest. Maar ook een nieuwe fiets, een bureau, een goed bed of gewoon een lekkere dikke winterjas kan heel fijn zijn. Daarnaast hebben we ook een team enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers die kinderen op alle mogelijke manieren kunnen ondersteunen. De aanvragen kunnen heel divers zijn en we zullen altijd onze uiterste best doen om deze te kunnen inwilligen.
 
Omdat wij een kleine stichting zijn en ons budget niet onbeperkt is maar wij wel alles eerlijk en netjes willen laten verlopen moeten alle aanvragen via onze site www.flow-foundation.nl worden ingediend.
 
Wij hopen dat onze stichting in de toekomst ook iets mag betekenen voor de kinderen in uw omgeving!