KOUDE GERECHTEN
 
VIS
Garnalensalade met cocktailsaus
Gerookte zalm met dille-vinaigrette, kappertjes en rode uienringen
Hollandse zoute haring met gesnipperde ui
Salade niçoise met tonijn, haricots verts, rode ui, olijven ei en frambozendressing  
 
VLEES
Gerookte kipfilet met zoete gembermayonaise
Gerookte runderentrecôte met verse pesto, oude Beemsterkaas en crostini's
Galiameloen met Serranoham en zoete kruidendressing
Aardappelsalade met beenham, zure room, verse kruiden, honing-mosterdsaus
 
VEGETARISCH
Waldorfsalade
Komkommer-tomatensalade met feta-olijven en rode ui
 
WARME GERECHTEN
 
VIS
Zalmzijde in zijn geheel warm gerookt met béarnaisesaus
Gamba's gegaard in pikante knoflookolie
 
VLEES
Ras el Hanout gekruiden kippendijfilet met couscoussalade
Gehaktballetjes in oosterse pindasaus
Rosé gebraden runderentrecôte met rode wijnsaus
Warme beenham (als extra bij te bestellen voor € 3,50 p.p.)
 
VEGETARISCH
Linguini met peterselie, trostomaatjes, knoflook en romige kaassaus
 
BIJGERECHTEN
Spicey aardappelwedges
Frites met mayonaise
Gekruide gebakken rijst
Warme seizoengroenten
Brood met kruidenboter
 
DESSERT

Omelet Siberiënne (ijstaart met cake, Likeur 43 en geschuimde eiwit)
Vruchtenbavarois met vers fruit
Soesjes gevuld met slagroom en chocoladesaus
 
De prijs van dit buffet bedraagt € 32,50 per persoon (minimaal 25 personen)