DE DINERKAART SERVEREN WIJ VAN 17.00 TOT 21.30 UUR

starters
ambachtelijk desembrood & bruschetta
kruidenboter
ambachtelijk desembrood & bruschetta
serranoham, knoflookaïoli en olijven-tomatentapenade

voorgerechten
carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
paling & hollandse garnaaltjes
toast en roomboter
zalm
tartaar van gerookte en verse zalm, rode ui, groene kruiden, kwarteleitje en limoenmayonaise
tonijn
lollies van licht gegaarde tonijn, sesam en wasabimayonaise
eend
gerookt, pannenkoekjes, spinazie en hoisinsaus

soepen
tomaat
pomodori, room en basilicum
vis
rijkelijk gevuld met een glaasje pernod
geserveerd met brood en boter.
onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en/of frites en frisse salade
heeft u een voedselallergie? vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart

Veerhuis Lands End | Havenplein 1, 1781 AB Den Helder | 0223 625658 | restaurant@veerhuislandsend.nl