Reserveren
DINER
DE DINERKAART SERVEREN WIJ ‌VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
starters
ambachtelijk desembrood & bruschetta
kruidenboter
4.00
ambachtelijk desembrood & bruschetta
serranoham, knoflookaïoli en olijven-tomatentapenade
4.00
voorgerechten
carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
9,75
paling & hollandse garnaaltjes
toast en roomboter
12,75
zalm
tartaar van gerookte en verse zalm, rode ui, groene kruiden, kwarteleitje en limoenmayonaise
9.25
tonijn
lollies van licht gegaarde tonijn, sesam en wasabimayonaise
11.50
eend
gerookt, pannenkoekjes, spinazie en hoisinsaus 
9.75
soepen
tomaat
pomodori, room en basilicum
6.00
vis
rijkelijk gevuld met een glaasje pernod
6.00
geserveerd met brood en boter.
onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en/of frites en frisse salade
heeft u een voedselallergie? vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart
Hotel
Veerhuis Lands End  |  Havenplein 1, 1781 AB Den Helder  |  0223 625658  |  restaurant@veerhuislandsend.nl