Voor een gezellig (bedrijfs)feest, verjaardag, intiem diner of buffet hebben wij een aparte ruimte met natuurlijk ook het schitterende uitzicht op het Marsdiep en Texel!
Omdat geen enkel feest hetzelfde is, nodigen wij u uit een afspraak te maken zodat we in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.
Ons telefoonnummer is 0223 - 625 658.
Onze indeling biedt altijd voldoende ruimte om u en uw gasten een mooi uitzicht en de nodige privacy te garanderen.
Voor een gezelschap vanaf 10 personen stellen we graag een keuzemenu voor u samen en vanaf 25 personen kunnen we ook één van onze buffetten verzorgen. Of wat dacht u van onze heerlijke High Tea of High Wine/ Beer?
WARM BUFFET
VIS
Zalmzijde in zijn geheel warm gerookt met béarnaisesaus
Gamba's gegaard in pikante knoflookolie en Spaanse pepertjes
VLEES
Ras el Hanout gekruide kippendijfilets met couscoussalade
Gehaktballetjes in oosterse pindasaus
Rose gebraden runderentrecôte met rode wijnsaus
Warme beenham met hong-mosterdsaus
VEGETARISCH
Linguini met peterselie, trostomaatjes, knoflook en romige kaassaus
BIJGERECHTEN
Spicey aardappelwedges
Frites met mayonaise
Komkommer-tomatensalade met feta-olijven en rode ui
Gemengde groene salade met yoghurtdressing
Gekruide gebakken rijst
Warme seizoengroenten
Brood met kruidenboter
DESSERT
Omelet Siberiënne (ijstaart met cake, Licor43 en opgeklopt eiwit)
Vruchtenbavarois met vers fruit
Soesjes gevuld met slagroom en chocoladesaus
De prijs van dit buffet bedraagt € 36.50 per persoon (minimaal 25 personen)
WARM & KOUD BUFFET
KOUD
VIS
Garnalensalade met cocktailsaus
Gerookte zalm met dille-vinaigrette, kappertjes en rode uienringen
Hollandse zoute haring met gesnipperde ui
Salade niçoise met tonijn, haricots verts, rode ui, olijven ei en frambozendressing
VLEES
Gerookte kipfilet met zoete gembermayonaise
Gerookte runderentrecôte met verse pesto, oude Beemsterkaas en crostini's
Galiameloen met Serranoham en zoete kruidendressing
Aardappelsalade met beenham, zure room, verse kruiden, honing-mosterdsaus
VEGETARISCH
Waldorfsalade
Komkommer-tomatensalade met feta-olijven en rode ui
WARM
VIS
Zalmzijde in zijn geheel warm gerookt met béarnaisesaus
Gamba's gegaard in pikante knoflookolie
VLEES
Ras el Hanout gekruiden kippendijfilet met couscoussalade
Gehaktballetjes in oosterse pindasaus
Rosé gebraden runderentrecôte met rode wijnsaus
Warme beenham met hong-mosterdsaus (als extra bij te bestellen voor € 3,75 p.p.)
VEGETARISCH
Linguini met peterselie, trostomaatjes, knoflook en romige kaassaus
BIJGERECHTEN
Spicey aardappelwedges
Frites met mayonaise
Gekruide gebakken rijst
Warme seizoengroenten
Brood met kruidenboter
DESSERT
Omelet Sibériënne (ijstaart met cake, Licor43 en opgeklopt eiwit)
Vruchtenbavarois met vers fruit
Soesjes gevuld met slagroom en chocoladesaus
De prijs van dit buffet bedraagt € 42,50 per persoon (minimaal 25 personen)
Veerhuis Lands End | Havenplein 1, 1781 AB Den Helder | 0223 625658 | restaurant@veerhuislandsend.nl