Reserveren
DINER
DE DINERKAART SERVEREN WIJ ‌VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
starters
ambachtelijk desembrood
kruidenboter
4,00
ambachtelijk desembrood & bruschetta
serranoham, knoflookaïoli en olijven-tomatentapenade
7,00
voorgerechten
carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
9,75
paling
mierikswortelmousse en grisini
10,75
VITELLO TONATO
huisgebraden kalfsmuis, tartaar van tonijn,
gefrituurde kappertjes en limoenmayonaise
10,50
TOMAAT
Coeur de boeuf tomaat, mozzarella, olijfolie en basilicum (met Pata Negra ham + 4,00)
7,75
GEROOKTE ZALM
bieslookblini’s en bieslookcrème
 
9,50
soepen
PAPRIKA
aardappel, knoflook, room en basilicum
(geroosterde tonijn +2,50)
6,00
BOUiLLABAISSE
rijkelijk gevuld, verse kruiden en rouille

9,50
geserveerd met brood en boter
visgerechten
zalm
roergebakken spinazie met knoflook,
pijnboompitjes en gepofte tomaatjes
19,75
schol 
gebakken met kappertjes, tomaat en zwarte olijven
18,75
kabeljauw
bospeentjes en romige mosterdsaus 
20,50
mosselpannetje
verse groenten, knoflook- en cocktailsaus
20,50
vleesgerechten
mixed grill
kipfilet, varkenshaas, biefstuk, paprika, ui, spek, champignons en knoflooksaus (400 gram vlees)
22,50
kipsaté
atjar ketimoen, cassave kroepoek en pindasaus
17,00
lam
langzaam gegaarde en gekarameliseerde
lamsbout, macadamia-aardappelpuree en bospeentjes
21,50
entrecote
gegrild met chimichuri, geroosterde tomaatjes
en zoete aardappel   

22,50


 
surf 'n turfburger
black angus burger , pittige gamba's, , bacon ,sweetbourbonmayo
18,50
 
 
maaltijdsalades
carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
13,75
KIP
gerookte kip, mango, noten, mango-chilidressing
en verse aardbei 
13,50
GRIEKS  
rode ui, tomaat, komkommer, puntpaprika, olijfolie,
feta, pijnboompitjes en tzatziki
12,50
geserveerd met brood en boter
vegetarisch
QUICHE
spinazie, quinoa, geitenkaas, hazelnoten
en tomatensalsa
15,00
PASTA AGLIO OLIO
gegrilde groenten, knoflook, peterselie en
gepofte tomaatjes
15,00
desserts
dame blanche
6,50
sorbet
vanille roomijs, aardbeiensorbetijs, fruit
en aardbeiensaus
8,00 
bavarois
witte chocolade met frambozengelei en chocoschots
7,50
CRÈME BRÛLÉE 
aardbeien & vanille roomijs
7,50
CREMESPRESSO
lavazza ijskoffie   
2,75
KINDERIJSJE
3,75
onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en/of frites en frisse salade
heeft u een voedselallergie? vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart
Stadscafé FlowHotelFlow Foundation
Veerhuis Lands End  |  Havenplein 1, 1781 AB Den Helder  |  0223 625658  |  restaurant@veerhuislandsend.nl