Reserveren
DINER
DE DINERKAART SERVEREN WIJ ‌VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
starters
ambachtelijk desembrood
kruidenboter
4,00
ambachtelijk desembrood & bruschetta
serranoham, knoflookaïoli en olijven-tomatentapenade
7,00
voorgerechten
carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
9,75
paling & hollandse garnaaltjes
toast en roomboter
12,75
zalm
tartaar van gerookte en verse zalm, rode ui, groene kruiden, kwarteleitje en limoenmayonaise
9,25
tonijn
lollies van licht gegaarde tonijn, sesam en wasabimayonaise
11,50
eend
gerookt, pannenkoekjes, spinazie en hoisinsaus 
9,75
soepen
tomaat
pomodori, room en basilicum
6,00
vis
rijkelijk gevuld met een glaasje pernod
6,00
geserveerd met brood en boter
visgerechten
zalm
warm gerookt, gewokte spinazie met knoflook en gepofte kerstomaatjes 
19,75
sliptongetjes 3 stuks
in roomboter gebakken, remouladesaus en citroen
19,50
kabeljauw
mosselen, bospeen en romige venkelsaus
19,75
tonijn
zwarte sesam, gefrituurde gamba’s, wakamé en soja
23,50
vleesgerechten
mixed grill
kipfilet, varkenshaas, biefstuk, paprika, ui, spek, champignons en knoflooksaus (400 gram vlees)
22,50
kipsaté
atjar ketimoen, cassave kroepoek en pindasaus
17,00
tournedos
gegrild met knoflookchips, bospaddenstoelen en rode wijnsaus
23,50
kalf
biefstukje en zacht gegaarde kalfswang, doperwtencrème en kalfsjus
22,50
eend
eendenborst, roerbak paksoi en rode wijn-pepersaus 
19,50
nyc cheeseburger
black angus burger 300 gram, cheddar, bacon, tomaat, gefrituurde uienringen en chipotlemayonaise
16,50
weekspecial
wisselend vlees- of visgerecht. we vertellen het u graag!
maaltijdsalades
carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
13,75
vis
makreel, zalm, tonijn, gamba in tempura en wasabimayonaise 
17,50
grilled veggies
spinazie, puntpaprika, courgette, groene asperges en muhammara
12,50
geserveerd met brood en boter
vegetarisch
gnocchi
bospaddenstoelen, knoflook, peterselie, parmezaan, hazelnootcrumble en rucola
15,00
Frittata met broccoli
aardappelomelet, tomaat, broccoli en kaas
15,00
desserts
dame blanche
6,50
nyc cheesecake
gebakken cheesecake met blueberrycoulis
6,50
CHOCOLADE
brownie met salted caramel, lolly van fudge met pure chocolade en sinaasappelijs  
7,50
KOFFIEPARFAIT
Baileysiroop
6,75
ETON MESS
merengue, mascarpone, witte chocolade en rood fruit   
7,50
KINDERIJSJE
3,75
onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en/of frites en frisse salade
heeft u een voedselallergie? vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart
Stadscafé FlowHotelFlow Foundation
Veerhuis Lands End  |  Havenplein 1, 1781 AB Den Helder  |  0223 625658  |  restaurant@veerhuislandsend.nl