Reserveren
starters
desembrood
kruidenboter
4,75
desembrood & bruschetta
serranoham, aïoli, kruidenboter en olijven-tomatentapenade
8,25
voorgerechtjes

‌carpaccio
gerookte entrecote, Parmezaanse kaas, rode ui, pijnboompitten, cherrytomaat en truffelmayonaise            medium 11,00  large 15,50

6,00
Courgette
gegrild, za'atar, cherrytomaat, ricotta en balsamico
     6,50
3 gambakroketjes
chipotlemayonaise
     6,50
hollandse garnalencocktail
Romige cocktailsaus  
     7,50
Zalm
gerookte tartaar, bieslook, rode ui, avocado, sesam, wasabimayonaise en bladerdeegkrokant
7,50

visgerechten
zalm
gebakken filet en  saffraansaus
22,50
mixed grill 
zalm, zeebaars en gamba en béarnaisesaus 
‌WIJNTIP: VILLA BLanCHE 4 AMOURS GRENACHE BLANC, MARSANNE, RISSANNE & VERMENTINO - PAYS D'OC , FRANKRIJK
24,50
roodbaars van de bbq
filet met chimichurri en citroen
‌Wijntip: Cruz del castillo Blanco crianza  viura - rioja, spanje
22,50
vleesgerechten
mixed grill
kipfilet, varkenshaas, ossenhaasje, paprika, ui, spek, champignons en knoflooksaus (± 400 gram vlees)
24,50
kipsaté  
atjar, kroepoek, gefrituurde uitjes en seroendeng
18,50
kogelbiefstuk
gebakken champignons en zwarte peperjus
‌wijntip: cruz del castillo tinto Tempranillo - rioja, spanje
21,75
maïskip
salsa van tomaat, citroen en chili
19,50
tournedos van de bbq
spek en rode wijnsaus
‌WIJNTIP: Zenato Ripassa Della VAlpolicella - veneto, Italië
27,50
gegrilde hamburger
briochebol, tomaat, rode ui, bacon, cheddar en bbq-saus
15,00
VEGETARISCHE GERECHTEN
CURRY
ZOETE AARDAPPEL, KIKKERERWTEN, ROTI EN BASMATIRIJST
16,50
Zwarte bonen burger‌‌
geroosterde rosevalaardappelen  EN POMPOENSALSA

16,50
side dishes
groene asperges Gember, knoflook en rode peper
4,00
Gemengde salade
2,50
gebakken champignons, ui en spekjes
2,50
Béarnaisesaus
1,75
Chimichurri
1,75
gekruide frites, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
4,75
maaltijdsalades
carpaccio
gerookte entrecote, Parmezaanse kaas, rode ui, pijnboompitten, cherrytomaat en truffelmayonaise
15,00
geitenkaas
peer, vijgen, serranoham, walnoten, rode ui, cherrytomaat en balsamico
16,00
nagerechtjes
dame blanche
vanille roomijs met warme pure chocoladesaus en slagroom
6,00
panna cotta 
rood fruit en frambozencoulis
6,00
chocolade cheesecake
witte chocolade roomijs en popcornschuim
6,00
chocolademousse
vanille roomijs en salted caramelsaus
6,00
KINDERIJSJE
chocolade- en vanille roomijs, slagroom en kinder bueno
4,00
onze  DINERKAART SERVEREN WIJ ‌VAN
‌ 17.00 TOT 21.00 UUR
heeft u een voedselallergie? vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart
Stadscafé FlowHotel
Veerhuis Lands End  |  Havenplein 1, 1781 AB Den Helder  |  0223 625658  |  restaurant@veerhuislandsend.nl