Reserveren
DINER
DE DINERKAART SERVEREN WIJ ‌VAN 17.00 TOT 21.30 UUR
starters
ambachtelijk desembrood
kruidenboter
4,25
ambachtelijk desembrood & bruschetta
serranoham, knoflookaïoli en olijven-tomatentapenade
7,50
voorgerechten

‌carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
10,25
rouleau van zalm en hollandse garnalen
kruidenmayonaise
10,00 
 GEROOKTE EENDENBORST 
 vijgenchutney en geroosterd briochebrood 
9,75
gamba’s
in panko met kokos-laksa
11,00
pompoen tarte tatin 
gegratineerd met zachte geitenkaas en balsamicostroop

 
8,00
soepen

‌uiensoep    
uitgebakken spek en kaas
6,00
mosterdsoep
gerookte paling en prei

6,25
geserveerd met brood en boter
visgerechten
zalm
gebakken met gerookte Hollandaisesaus

20,50
doradefilet
gegrild met wortelcrème, truffelaardappelchips en
saffraansaus

21,50
kabeljauw
gebakken met doperwtencrème en
gebonden schaaldierensaus


19,50
weekspecial
wekelijks wisselend visgerecht
  
vleesgerechten
mixed grill
kipfilet, varkenshaas, biefstuk, paprika, ui, spek, champignons en knoflooksaus (400 gram vlees)
23,25
kipsaté
atjar ketimoen, cassave kroepoek en pindasaus
17,50
hertenbiefstuk 
rode kool en steranijs-jus


24,25
Eendenborst 
bospaddenstoelen en sinaasappel-portsaus


20,50
tournedos
‌gebakken buikspek en rode wijnsaus


24,25 



 
 
maaltijdsalades
carpaccio
gerookte entrecôte, parmezaan, bosui, truffelmayonaise en knoflookcroutons
14,25
pompoen
geroosterd met komkommer, tomaat, amandelen, feta, gebakken bospaddenstoelen en bieslookolie                                 


13,25
   


geserveerd met brood en boter
vegetarisch
QUICHE
pompoen, brie, noten en honing
15,50
tortellini
roergebakken spinazie, gepofte cherrytomaat,
gebakken bospaddenstoelen en bieslookolie
15,50
desserts
dame blanche
6,75
tiramisu
speculaas, boerenjongens en kaneelijs

7,95
cookie doughparfait
hazelnootcrumble en chocoladecrème
7,95
chocolade brownie  
hazelnootcrème, karamel en walnoot

7,95
tarte tatin 
peer en amandel, salted caramelsaus en vanille ijs
7,95
KINDERIJSJE
4,00
onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en/of frites en frisse salade
heeft u een voedselallergie? vertel het ons of vraag naar onze allergenenkaart
Stadscafé FlowHotelFlow Foundation
Veerhuis Lands End  |  Havenplein 1, 1781 AB Den Helder  |  0223 625658  |  restaurant@veerhuislandsend.nl